Dr. Cocîrlă Mihaela-Diana
Medic primar neurolog
Am terminat facultatea de medicină „Grigore. T. Popa” din Iași în anul 2001. Primul contact cu neurologia l-am avut în anul 5 de facultate, dar interesul pentru acest domeniu de studiu a fost stârnit încă din clasa a XI-a de liceu, când studiam la Anatomie structura sistemului nervos. Aceasta mi s-a părut foarte ordonată, precisă, frumoasă și captivantă.
Am activat ca medic rezident neurolog la Clinica de Neurologie a Spitalului Colentina din București, timp de 5 ani, în perioada Ianuarie 2002 – Decembrie 2006.
În martie 2007 am înființat Cabinetul Medical Individual Neurologie din policlinica Areni Suceava, unde am activat ca medic specialist neurolog până în anul 2012, când am devenit medic primar prin susținerea examenului de Primariat la Clinica de Neurologie a Spitalului de Recuperare din Iași.
În perioada 2007 – 2015 am efectuat și gărzi pe specializarea Neurologie la Spitalul Județean Suceava, contribuind alături de colegii mei neurologi, angajați ai Spitalului, la menținerea continuității liniei de gardă de 24 din 24 de ore.
Din anul 2012 până în 2021 am activat ca medic primar neurolog la CMI Neurologie din policlinica Areni Suceava.
În anul 2021 am înființat DIAMED NEUROLOGIE SRL, cabinet medical de neurologie, din necesitatea îmbunătățirii serviciilor adresate pacienților.
Melinte Nadia – asistent medical generalist principal
Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților, echipa a fost completată, încă de la înființarea Cabinetului Medical Individual din policlinica Areni, de către doamna Melinte Nadia, asistent medical generalist principal. Printre atribuțiile dânsei se numără: programarea pacienților, atât telefonic cât și la sediu, înregistrarea acestora și operarea în sistemul informatic.
De ce ne aleg oamenii?
Oferim consultații gratuite pe baza biletului de trimitere, cu programare, în limita locurilor disponibile.
Oferim servicii extinse pentru pacienți și consultații prin Casa de Asigurări de Sănătate.
În baza acestui bilet pacientul beneficiază de o consultație inițială, urmată de maxim două consultații de control (în perioada de timp de maxim două luni de la primul consult).
În acest mod pacientul poate reveni cu rezultate ale unor investigații sau pentru monitorizarea tratamentului.
Se pot emite, după caz, următoarele: scrisoare medicală către medicul de familie pentru continuarea tratamentului, rețetă compensată/gratuită pentru prima lună de tratament, bilete de trimitere pentru: analize de laborator, pentru computer tomograf (CT), pentru RMN sau pentru alte specialități medicale, toate acestea fiind decontate de Casa de Asigurări de Sănătate (gratuite).
În plus, dacă este cazul, se poate emite certificat de concediu medical sau recomandare pentru dispozitive medicale.